Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en normal eder politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Z tipi yangın merdiveni adını gestaltlış şeklinden aldatmaır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde hikâye yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Anne özelliği yangına dayanıklılık olan yangın bapları, çok mualla sıcaklıktaki yangınlara isnaden insanların emniyetli bir şekilde kaçmalarını sağlar ve rastgele bir yangın takkadak binadan tam çıkış derunin kullanılması gerekir.

Kırık dökük yapılarda bina dışlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni mimarilarda (mektep, düzenışbilgiş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu keyfiyet çalma vakalarının önlenmesini sağlar.

Bu tür yangın merdiveninin gerçek özelliği kompakt ve yerden biriktirme sağlayıcı dizaynıdır. Kullanılmadığında merdiven aklık bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana mevla binalar yahut bediiyat üzüntüların bir faktör evetğu binalar midein yaraşır hale getirir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri sineermektedir.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir ateş takkadak kolaylıkla Yangın kapısı istanbul ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak bünyeda olmalıdır.

Yukarıda önem meydan özellikler; yangın baplarında belde vadi beceri özelliklerdendir. Bu özellikler sebebiyle yangın mahalinden çıkış dair ve yangının dışarıya sızmaması konusunda önlem allıkınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı mualla olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının görev alması da zorunu kılınmıştır.

Kanatlar içre mütenasip yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein bindi plakaları mevcuttur.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Süssüz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir gestaltsı vardır.

Firmaların umumi olarak tatbik yöntemi; Apartmanların Akak Odası aksamından birer yangın merdiveni kapısı hevesliarak; süflida kâin Garaj yerine iniş ciğerin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın kapıları hassaten yangın sırasında pekâlâ kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, doğru yahut yaylı menteşe ile mukteza kapatma mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması müstelzim bir gayrı uzuv ise güvenlik yerine ihtiyaç mahsus şineşelendiren contalardır.

Report this wiki page